Stoppen met roken

Stoppen met roken.. 

Daar zat ik dan, bij de huisarts. Of die nare pijn op mijn borstkas ter hoogte van mijn longen, waar ik al een poos last van had, ook longkanker zou kunnen zijn. Ik euh, nou ja, ik rookte. Ja stom natuurlijk, dat wist ik ook wel maar toch.

Een week na het onderzoek, waar gelukkig niks ernstigs uit kwam, besloot ik ferm dat ik zou stoppen met roken. Makkelijker gezegd dan gedaan! De gedachte: “Oke, nog eentje dan, dat wordt écht de allerlaatste” is heel vaak naar voren gekomen.

Nu, ruim tien jaar later, help ik in mijn praktijk mensen bij het stoppen met roken. De ondersteuning die ik hen bied maakt dat zij deze “vriendjes” heel vlot en blijvend de deur uit kunnen werken. Vanaf het moment dat je mijn praktijk verlaat, begint je weg naar een rookvrije toekomst!

Vijf belangrijke voordelen van NEI op een rij:

  • In de meeste gevallen slechts 1 sessie nodig
  • Een persoonlijke aanpak, op maat
  • Jouw onderliggende blokkades worden opgeruimd
  • Gebruik van effectieve, natuurlijke middelen ter ondersteuning
  • Na de sessie nog plm. 3 maanden ondersteunend contact

Ja, ik wil stoppen met roken!

Stoppen met roken